• Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Saaren Taika Saariston Suolasaippua

22,90 €
Yritys ei ole vielä alv-velvollinen, sillä yrityksen liikevaihto on alle 15 000€ vuodessa., hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille mutta erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille. Sen runsas ja kermainen vaahto hellii ihoasi ja sen mineraalipitoisuus auttaa ravitsemaan ihoasi. Kun käytät saippuaa yhdessä saippuapussin kanssa saat vaahdotettua hellävaraisen ja runsaan vaahdon ihollesi.


Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.


Kuolleenmeren suola sisältää runsain määrin mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä. Runsaiden mineraaliensa ansiosta Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin kosteuttava ja hoitava.


Magnesium edistää solujen aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa, suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta.


Kalsium tasapainottaa talin tuotantoa, parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista, ehkäisee ryppyjä ja juonteita.


Rikki on luonnollinen desinfiointiaine, puhdistaa ihoa, puhdistaa kehoa, edistää hiusten kasvua.


Bromidi rauhoittaa ihoa, lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja, elvyttää ihoa.


Kalium kosteuttaa tehokkaasti, vähentää turvotusta.


Natrium puhdistaa ihoa, lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä, kuorii kuollutta ihosolukkoa.


Luomu ohdakeöljyllä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen käyttö saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Ohdakeöljy tasoittaa ihon talin tuotantoa ja auttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä syvempiin ihokerroksiin.


Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana.


Luomu sheavoi saippuassa tekee siitä erityisen kosteuttavan, sillä sheavoi sisältää rasvoja, jotka eivät saippuoidu. Toisinsanoen sheavoi on sheavoita saippuassakin ja se tunnetaankin yhtenä kosteuttavimpana kasviöljynä, joka ei myöskään tuki ihohuokosia. Antioksidanttipitoisena raaka-aineena sheavoi ravitsee tehokkaasti ihoasi ja auttaa ehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä.


Luomu Extra-Virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.


Paino n.120g

Luonnollinen, vegaaninen, hajusteeton, luomu

Valmistaja: Saaren Taika


INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glyserin, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate


AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy (luomu), Kuolleenmeren suola, saippuoidut oliiviöljy (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, glyseriini, sheavoi (luomu), ohdakeöljy


Saaren Taika palasaippuat on kehitetty ja testattu Suomessa. Niiden valmistus tapahtuu käsityönä pääasiassa Perniössä, mutta saatavuuden varmistamiseksi tuotantoa on myös osin Ranskassa.