• Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Saaren Taika Pyykkietikka Laventeli

18,50 €
Yritys ei ole vielä alv-velvollinen, sillä yrityksen liikevaihto on alle 15 000€ vuodessa., hintaan lisätään toimituskulut
Tilapäisesti loppu varastosta
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Saaren Taian vanhanajan pyykkietikka Laventeli raikastaa tekstiilit sekä pehmentää pyykin. Sen luonnollista perää oleva raikas tuoksu sopii myös useimmille hajusteherkille.


Voit käyttää pyykkietikkaa perinteisenä isoäitien vanhanajan pyykinhuuhteluaineena, joka pehmentää ja raikastaa pyykkisi luontoa kuormittamatta. Voit myös laimentaa sitä suihkepulloon ja käyttää tunkkaisten tekstiilien raikastussuihkeena, siivoussuihkeena sekä silityssuihkeena.


Suomessa käsintehdyt Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat 100%:sesti luonnosta peräisin olevista ainesosista. Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat perinteisellä käymismenetelmällä valmistetusta luonnollisesta väkiviinaetikasta sekä aidoista luonnosta peräisin olevista eteerisistä öljyistä. Lopputuloksena on aitoa luonnon raaka-aineista valmistettua pyykkietikkaa perinteisissä vanhanajan tuoksuissa sekä erikoisimmissa lumoavissa tuoksuyhdistelmissä.


Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja ja on samalla rauhoittava. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä.


Saaren Taika ei laimenna pyykkietikoita vedellä ja voitkin annostella Saaren Taika pyykkietikkaa hieman normaalia vähemmän (n. 1rkl Saaren Taika pyykkietikkaa riittää hyvin n. 7kg:n täyteen koneelliseen pyykkiä.


Sisältää: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Hajusteena laventelin luonnollista eteeristä öljyä


Ingredients: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Lavandula Angustifolia Oil, *linalool (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä). Sisältää laventeliuutetta (Lavandula angustifolia oil). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.


Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Salossa isoäidin käsin valmistamaa


Tuoksun voimakkuus on keskimieto 2/5.

Koko: 500 ml