• Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Prinsessa Petronella -muki

18,00 €
Yritys ei ole vielä alv-velvollinen, sillä yrityksen liikevaihto on alle 15 000€ vuodessa., hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Prinsessa Petronella asuu Sinisen metsän keskellä lasisessa Taikalinnassa. Hän ottaa vastaan keijujen keräämän taikapölyn ja jakaa sen linnasta koko Pomenialle. Hän toivoo täydestä sydämestään, että kaikilla olisi aina hyvä olla. Prinsessan saapuminen linnaan on yksi Pomenian vanhimmista tarinoista. Prinsessa poistuu linnasta vain ani harvoin ja silloinkin usein ihan salaa.


”Shhh hiljaa. Älä vain kenellekään kerro, että livistän juuri. Sipisipsuttaen salaa karkaan luokse Sydänpuun ja haen taivaalta alas kultaisen kuun.”


Yhden kupillisen verran on aina aikaa itselle ja hyvälle seuralle! Nauti omasta ajasta, karkaa pienelle mielikuvitusseikkailulle tai rupattele tärkeän kaverin kanssa satukupposen ääressä.

Mukin voi laittaa mikroaaltouuniin ja tiskikoneeseen. Emme kuitenkaan suosittele mukin pesemistä tiskikoneessa, koska tiskikonepesu kuluttaa kovassa käytössä painojälkeä.


Valmistettu Suomessa.
Mukin koko: 325 ml
Design by Fairytale Artist Petronella