• Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Keiju Taika Timotei -muki

18,00 €
Yritys ei ole vielä alv-velvollinen, sillä yrityksen liikevaihto on alle 15 000€ vuodessa., hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

”Pomenian keijuista ihanin on poikakeiju Taika Timotei. Hän elää omia aikojaan, leijuu yössä ja päivässä, seuraa salaa sivusta rakastaen kauneutta, tanssia, laulua, taidetta. Hän on yksi suuri syy siihen, että keijujen lukumäärä vaihtelee, sillä välillä hän muuttuu läpikuultavaksi, melkein ei-olevaksi, ja jäljelle jää vain tunteen palo, kauneus. Hän on välillä keiju, välillä rakkaudellinen liekki kynttilän keskellä. Taika on herkkä ja tuntee suuria tunteita, itkee suruja ja iloja. Hän valuttaa onnenkyyneliä Taikalähteeseen, sateeksi sadepilviin ja kastehelmiksi poimulehtien keskelle, haaveenaan, että joskus on hänen aikansa astua varjoista valoon. Pitää vain olla tarpeeksi rohkea ollaksensa juuri sellainen kuin on.”


Yhden kupillisen verran on aina aikaa itselle ja hyvälle seuralle! Nauti omasta ajasta, karkaa pienelle mielikuvitusseikkailulle tai rupattele tärkeän kaverin kanssa satukupposen ääressä.

Mukin voi laittaa mikroaaltouuniin ja tiskikoneeseen. Emme kuitenkaan suosittele mukin pesemistä tiskikoneessa, koska tiskikonepesu kuluttaa kovassa käytössä painojälkeä.


Valmistettu Suomessa.
Mukin koko: 325 ml
Design by Fairytale Artist Petronella