• Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille

Hotelli Mörri

22,00 €
Yritys ei ole vielä alv-velvollinen, sillä yrityksen liikevaihto on alle 15 000€ vuodessa., hintaan lisätään toimituskulut
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Hotelli Mörri jatkaa suosittua Mörri-kirjasarjaa, jossa äreä mutta pohjimmiltaan sympaattinen karhu yrittää sopeutua elämäänsä hanhenpoikasten emona. Kirjan hulvaton tarina ja valloittavat kuvat voittavat lukijan puolelleen hetkessä.


Väsynyt Mörri palaa lomalta vain huomatakseen, että joukko metsäneläimiä on vallannut hänen kotipesänsä. Kaiken takana on innokas hiirikolmikko, joka on tehnyt Mörrin kodista hotellin. Opossumit leikkivät tyynysotaa, kettu yrittää houkutella kilpikonnia porisevaan pataan ja majava jyrsii innokkaana makoisaa puupöytää.

Mörrin ärtymyksestä huolimatta vieraat eivät kerta kaikkiaan suostu poistumaan! Saako Mörri enää omaa rauhallista ja hiljaista kotipesäänsä takaisin?

Ryan T. Higgins on palkittu yhdysvaltalainen kirjailija ja kuvittaja. Hän on ollut ystävä muun muassa piikkisian, pesukarhun, majavan, kymmenien hiirien ja muutaman oravan kanssa. Nelivuotiaana hän päätti tulla sarjakuvapiirtäjäksi ja on piirtänyt siitä lähtien.


Suositusikä 3+
Alkuperäisteos: Hotel Bruce
Suomentaja: Raija Rintamäki